Skip to main content
technisch onderhoud van je Joomla! website

Zorg dat je Joomla! software en extensies altijd up-to-date blijven.

Op die manier ben je verzekerd van een veilige en stabiele Joomla website. Het updaten van je website en extenties is noodzakelijk. Aan de ene kant ben je verplicht onder de nieuwe privacy regels om je website van de laatste veiligheidsupdates te voorzien, aan de andere kant wil je niet het risico nemen dat je reputatieschade oploopt door een hack of malware injectie.

Het updaten van je Joomla! CMS en gebruikte extensies draagt hier voor een heel groot deel aan bij.

Met een Joomla update abonnement verzorgt Blue Creations alle updates voor Joomla en de geïnstalleerde extensies. Het Joomla update abonnement is exclusief beschikbaar voor klanten die bij Blue Creations hun Joomla website hosten.

Joomla! CMS

Update abonnement

Updates Joomla! CMS software & extensies

€ 90,00 / jaar


Voordelen:

 • Joomla altijd up-to-date. Als er een update uitkomt voor Joomla, dan installeert Blue Creations deze binnen 24 uur op je website.
 • Geïnstaleerde extensies altijd up-to-date. Alle gratis extensies worden steeds up-to-date gehouden en niet-gratis extensies als je een geldige licentie hebt.
 • Ook YOOtheme PRO Template updates zijn inbegrepen.
 • Je hebt zelf geen technische kennis nodig over het updaten van Joomla

 

extra informatie

Joomla! CMS update abonnement


 • Genoemde prijzen zijn excl. BTW
 • Het Joomla update abonnement heeft een looptijd van een jaar.
 • De kosten worden vooraf gefactureerd.
 • Het update abonnement wordt telkens aan het einde van de contractperiode verlengd voor nog een jaar, tenzij je minimaal één maand voor het einde van de periode aangeeft dit niet te willen.
 • Joomla! CMS Upgrades vallen niet onder het update abonnement.
   Vragen of meer informatie? Neem gerust contact op!
 

wat is het verschil?

Joomla! CMS update en upgradesJoomla upgrades / migraties vallen niet onder het update abonnement.

Een Joomla update is een aanpassing binnen dezelfde hoofdversie van Joomla, bijvoorbeeld van Joomla versie 3.9.5 naar versie 3.9.6. Een Joomla update past alleen de Joomla bestanden aan en niet de database structuur en inhoud.

Een upgrade of migratie naar de nieuwste Joomla hoofdserie 3.9.x vanuit een eerdere Joomla versie (Joomla 1.0, 1.5, 1.6, 1.7 of 2.5) is veel ingrijpender.

Upgrades en mirgraties vallen buiten het update abonnementen van Blue Creations. Voor Joomla migraties kan je uiteraard wel altijd een offerte op maat aanvragen.